افراد بالای 5 سال از شیر كامل حاوی مقدار زیادی كالری و چربی های اشباع استفاده نكنند؛زیرا استفاده از آن خطر بروز بیماری های قلبی و عروقی را در آنها افزایش می دهد.

رعنا گرجی محقق و عضو انجمن دیابت ایران گفت:‌بر اساس آخرین تحقیقات مردم به كالری موجود در آشامیدنی ها از جمله شیر توجه نمی كنند و بلافاصله بعد از نوشیدن مقادیر زیادی شیر باز هم به خوردن انواع غذاها تمایل داشته و با این اقدام مقدار زیادی كالری و چربی را وارد بدن می كنند.

وی ادامه داد:شیر یك منبع سرشار از پروتئین هایی با كیفیت بالا بوده كه مصرف نوع كم چرب یا بدون چربی آن در حفظ یك برنامه غذایی سالم كمك می كنند.

گرجی یادآور شد؛افراد بالای 5 سال نباید از شیركامل كه حاوی مقدار زیادی كالری و چربی اشباع اضافه است،مصرف كنند،زیرا در مطالعات انجام شده به طور قاطع اثبات شده كه مصرف این نوع شیر در این سنین خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش خواهد داد.

http://www.koodakeman.com/News/ViewNews/Default.aspx?op=view&nid=513