در سالهای اخیر، افزایش مصرف قند و شکر، بسیاری از والدین را نسبت به سلامت کودکان خود نگران کرده است. فروشگاههایی که مصرف مواد خوراکی طبیعی و سالم را ترویج می کنند، برای شکر خام و ملاس به خاطر داشتن املاح، خواص و ارزش بهتری را تبلیغ می نمایند. این محصولات تفاوت زیادی با قند و شکر سفید ندارند و املاح آنها مربوط به خالصی هایی است که در طول تصفیه شکر در شربت قند باقی مانده است و در شکر خام وارد می شود. این ناخالصیها ارزش زیادی در تغذیه ندارد.

اگر وضع تغذیه کودک خوب و رژیم غذایی او متعادل باشد، می تواند گاهی از دسرهای شیرین و مربّا و سایر شیرینیها استفاده کند؛ ولی باید از زیاده روی در مصرف شیرینی پرهیز نماید. هرگز نباید شیرینی را به عنوان جایزه یا رشوه به کودک پیشنهاد نمود. این رفتار، ارزش شیرینی ها را در چشم کودک بالا می برد. والدین باید روش تغذیه صحیح را به کودک بیاموزند و به او یاد دهند که خوردن قند و شیرینی را کاهش دهد و به جای آن از مواد خوراکی مثل سبزیهای نشاسته (سیب زمینی)، حبوبات (لوبیا و نخود)، فرآورده های غلّات و سالاد میوه استفاده نماید. این مواد خوراکی دارای کربوهیدرات کمپلکس و فیبر خام هستند. فیبر خام برای تنظیم حرکات دستگاه گوارش مفید است.

http://www.koodakeman.com/Default.aspx